Energetische healing vanuit het Sjamanisme

Mogelijkheden;

 

Energetische healing;

Ben je gestrest, moe of zit je niet lekker in je vel dan kan een energetische healing wat voor jou zijn.

Tijdens de healing lig je ontspannen met je kleding aan onder een deken met een ooglapje op.

We bespreken eerst op welke gebieden je een healing wenst.

Door middel van zachte aanrakingen en helder- voelende en - ziende informatie ga ik aan de slag

Ik maak gebruik van diverse sjamanistische methodes; ik werk met healing dieren, stenen en edelstenen, reiki, magnetiseren, violette vuur etc

 

Trancereis;

Ik kan voor jou op afstand een trancereis maken waarin ik boodschappen/ inzichten voor jou ontvang. Deze reis en inzichten zal ik met jou delen via een ingesproken of geschreven tekst. Je kunt van te voren specifieke vragen of dilemma's bij me neerleggen waar ik me dan in de trancereis op richt maar dit hoeft niet.

 

Trance healing reis;

Ook kan ik voor jou op afstand een trance healing reis maken; ik ga ik aan de slag met de healing die jij nodig hebt. Je kunt hierbij ook weer van te voren aangeven waar ik me op moet richten maar ook hierbij hoeft dit niet, ik kan in de trance 'zien' wat jij nodig hebt en ga daar dan meteen mee aan de slag. Ik zal dit op een later tijdstip met jou bespreken.

 

Massages;

- Lichaam balans massage; bij deze massage wordt de mannelijke en vrouwelijke kant in balans gebracht.

- 4 elementen massage voor lichaam en/of gezicht; hierbij worden de 4 elementen, lucht, vuur, aarde en water gebruikt, Dit zorgt ervoor dat deze elementen in evenwicht komen.

- Holistic Pulsing; door middel van beweging  wordt de verbinding herstelt tussen hoofd en lichaam en gaat de energie beter stromen.

 

De massages duren ongeveer een half uur en je ligt met je kleding aan ontspannen (eventueel) onder een deken met een ooglapje op..