Wie ben ik?

 

Mijn naam is Diana van Hagen en ik heet je van harte welkom op mijn persoonlijke pagina..

Ik ben Sensi-therapeut en Vitaloog en momenteel volg ik een opleiding Energetische healing vanuit het Sjamanisme

Ik heb veel ervaring met het werken met mensen; ik word er blij van als ik iets positiefs kan bijdragen in het leven van anderen.

Ik ben enthousiast, ik voel mensen goed aan en ik hou ervan om met problemen aan de slag te gaan.

Ik zet mijn kennis en ervaring graag in zodat je weer lekkerder in je vel komt te zitten.

 

Bij mij past werken en denken vanuit een holistische visie.; ik vind namelijk dat je naar de samenhang van het geheel moet kijken.

Holistisch stamt af van het Griekse ‘Holos’, wat staat voor ‘geheel’. Een holistische visie gaat uit van het principe dat alles met elkaar is verbonden. Alles om je heen, alles in jezelf, is energie en energie verbindt. Het geheel is een systeem, en in een systeem is alles met elkaar verbonden.

Daarnaast denk ik dat er dieperliggende onzichtbare processen in ons spelen waardoor we  aangestuurd worden en als we ons daarvan bewust zijn, we een leven kunnen leiden die dicht bij ons ligt en waar we ons gelukkiger(er) bij voelen.

Dan zijn we namelijk niet meer krampachtig bezig om dingen te laten slagen, maar leven we ons leven met minder moeite en staan we dichter bij wie we zijn en waar we goed in zijn.

 

Omdat ik de behoefte had om me te ontwikkelen om (nog) meer te kunnen bijdragen in het leven van anderen ben ik in 2019 de opleiding tot Sensi-therapeut gaan doen; daar leerde ik aan de slag te gaan met alternatieve manieren van werken op energetisch, spiritueel, mentaal, emotioneel en lichamelijk gebied. Dit zorgt ervoor dat energie weer gaat "stromen'' en blokkades worden opgeheven waardoor allerlei klachten kunnen worden opgeheven.

Ik word er blij van als mensen van hun klachten af kan komen, ze meer inzicht in zichzelf krijgen en beter in balans komen. Dit alles door te werken met energie en meer met de spirituele kant van het leven bezig te zijn.

 

In 2018 heb ik de opleiding tot Vitaloog aan de Vitacademie afgerond. Daar ben ik opgeleid tot vitaliteitscoach-, -manager en -adviseur.

Deze opleiding paste o.a. goed bij me omdat ik geloof dat het belangrijk is dat je op meerdere gebieden lekker in je vel moet zitten om je vitaal te voelen.; denk daarbij aan je werk, levensmissie, zingeving, omgevingsfactoren en mentale/ emotionele aspecten.

Daarnaast heb ik al jaren een passie voor gezond leven, gezonde voeding en bewegen.

 

Mijn opleidingen sluiten goed aan bij wie ik ben en wat ik belangrijk vind in het leven.. Dit zorgt ervoor dat ik weer dichter bij mijn (levens)doel ben om een positief steentje bij te dragen in het leven van anderen.

 

Mijn loopbaan begon in de psychiatrie en vond zijn vervolg in het onderwijs.

Eerst in het basisonderwijs alwaar ik vakdocent handvaardigheid en tekenen was en daarna in het MBO onderwijs bij de opleiding maatschappelijke zorg.

In het MBO heb ik mij ontwikkeld op verschillende aspecten zoals lesgeven; studieloopbaanbegeleiding, stagebegeleiding, ontwikkeling onderwijs, ontwikkeling curriculum, coördinatie en planning.

 

Wat ik jou kan bieden is.;

  • Sensi-therapie; Sensi-behandelingen.
  • Energetische healing vanuit het sjamanisme
  • Vitalogie; coaching op het gebied van vitaliteit. 
  • Voedingscoaching; zal meestal een combi zijn van Sensi-therapie en Vitalogie.

 

          ‘Het leven is te mooi om er niet volledig van te (kunnen) genieten.’